Fotboll ditt stora intresse

, , Comments Off on Fotboll ditt stora intresse

Har du fotboll som ditt stora intresse så är du inte ensam. Det är en av världens största sporter både till utövande och supportrar. Det internationella fotbollsförbundet FIFA skriver att det finns 240 miljoner som utövar fotboll regelbundet i 200 länder. Det evenemang som följs av flest personer är Fotbolls-VM som går av stapeln var fjärde år. Det är inte alls konstigt att även du tycker om denna idrott.

De flesta av oss har nog ett intresse av att titta på fotboll. Många av oss har ett lag som vi speciellt hejar på andra kanske håller på flera olika lag i olika länder. Som svensk så är man extra stolt då det svenska landslaget spelar någon match. Då visar man gärna vilket lag som man hejar på. Under ett VM så förutom att titta på TV så kanske man väljer att tillsammans med andra besöka ställen där matcherna visas. Det kan också ställas upp stora tält med skärmar som visar matcherna.

Du kanske spelar i något lag eller bara spelar med kamrater för att det är roligt. Det kanske också är så att du har barn som tränar och spelar fotboll i någon lokal klubb. Som förälder så ställer man gärna upp och skjutsar till träningar och tittar på matcher. Speciellt då fotbollsintresset är så stort. Då blir det väldigt speciellt då ens egna barn är med och spelar i något lag. Många gånger så blir ju barnen intresserade av det man som förälder har ett intresse av. Ju äldre barnen blir så kanske det blir flera matcher där ni får gå tillsammans och uppleva härlig fotboll.